Magyar Ă©telek

Egyéb







Váradi rakott kacsa

A kacsát kívülről besózzuk, és egy kevés vízzel, a fokhagymával félpuhára pároljuk. Hosszúkás tűzálló tálat kibélelünk nagyon vékonyra szeletelt szalonnával, beleterítjük a jól kinyomkodott káposztát, erre helyezzük a kacsát, majd azt is beterítjük szalonnaszeletekkel. A kacsa főzőlevét egy kis liszttel besűrítjük, és megöntözzük vele a rakott kacsát. A sütőben először puhára pároljuk, majd felső lángon pirosra sütjük.
 
Hozzávalók:
- 1 nagyobb kacsa
- 1 gerezd fokhagyma
- 20 dkg füstölt szalonna
- 1 kg savanyú káposzta
- sĂł

A közzététel dátuma: 2009-09-20



 127 

Összesen: 134 db




Magyar Ă©telek
Szárnyas ételek


Látogatók száma: 732451