Magyar Ă©telek

Egyéb







Zöldborsós sonkás csirke

A főtt sonkát vagy tarját metéltre vágjuk, és egy kevés olajban megpirítjuk. Beletesszük a megsózott csirkedarabokat, és szintén pirítjuk őket. Egy kevés víz hozzáadásával 10-15 percig fedő alatt pároljuk. Ezután hozzáadjuk a feldarabolt zsenge sárgarépát és a kifejtett zöldborsót és néhány fiatal borsóhéjat is. Fedő alatt puhára pároljuk, fáira rakjuk, és meghintjük egy nagy csomó vágott zöldpetrezselyemmel.
 
Hozzávalók:
- 1,5 kg feldarabolt csirke
- 20 dkg füstölt hús
- 2 evőkanál olaj
- 1 csomó sárgarépa
- 1 kg kifejtett zöldborsó
- 1 csomó zöldpetrezselyem
- sĂł

A közzététel dátuma: 2009-09-26



 132 

Összesen: 134 db




Magyar Ă©telek
Szárnyas ételek


Látogatók száma: 732413