Magyar Ă©telek

Egyéb







Vajas csirke

vöröshagymát és amint üvegesre pirítottuk, beletesszük a csíkokra vágott csirkecomb filét. Pirítás közben sózzuk, fűszerezzük, hozzáadjuk a reszlet gyömbért vagy gyömbér port,zúzott fokhagymát, felaprított chilit, cukrot, vörös curry pasztát vagy curryport. A már majdnem puha húshoz öntjük a kókusztejet, tejszínt, citromlevet ízlés szerint sózzuk, mártás sűrűségűre forraljuk majd főtt rizzsel tálaljuk.

Hozzávalók:
- 1 kg csirkecomb filé
- 1 teáskanál só
- 10 dkg vaj
- 4 db reszelt sárgarépa
- 1 db felaprított vöröshagyma
- 1 db gyömbér vagy 1 kis kanál gyömbér por
- 2 gerezd zĂşzott fokhagyma
- 1 db zöld chili vagy chili paprika
- 2 kávéskanál cukor
- 2 kávéskanál vörös currypaszta vagy curry por
- 3 dl kĂłkusztej
- 2 dl tejszĂ­n
- 1 evőkanál citromlé


A közzététel dátuma: 2010-01-04



 125 

Összesen: 134 db




Magyar Ă©telek
Szárnyas ételek


Látogatók száma: 710264