Magyar Ă©telek

Egyéb







Halpaprikás

A halat felszeleteljük, majd kisebb darabokra vágjuk. A hagymát a zsíron üvegesre pároljuk; rátesszük a pirospaprikát, majd a halat jól elkeverjük. Hozzáadjuk a lecsót és takaréklángon 15 percig csendes forrással puhára pároljuk. Elkeverjük a tejföllel és galuskával tálaljuk.
 
Hozzávalók:
- 80 dkg hal (ponty v. harcsa)
- 6 dkg zsĂ­r
- 15 reszelt vöröshagyma
- 1 evőkaná1 pirospaprika
- 1 mokkáskanál paradicsompüré
- 1 db zöldpaprika (vagy lecsó)
- 1,5 dl tejföl
- sĂł

A közzététel dátuma: 2009-10-12



 15 

Összesen: 43 db




Magyar Ă©telek
Halak


Látogatók száma: 731926