Magyar Ă©telek

Egyéb







Káposztás csuka

A káposztát, ha erősen savanyú, kicsit kimossuk, jól kinyomkodjuk. A feldarabolt vöröshagymát kevés olajon üvegesre pároljuk, erre szedjük rá a káposztát és 10 percig pároljuk. A hal darabokat közé keverjük és kis lángon puhára főzzük. A tejfölt elkeverjük a liszttel, pirospaprikával, ráöntjük, még egyszer felforraljuk és forrón tálaljuk.
 
Hozzávalók:
- 80 dkg csukaszelet
- 80 dkg savanyú káposzta
- 1 fej vöröshagyma
- 2 dl tejföl
- 1 kanál pirospaprika
- 1 kiskanálliszt
- olaj, sĂł

A közzététel dátuma: 2009-10-13



 16 

Összesen: 43 db




Magyar Ă©telek
Halak


Látogatók száma: 708717