Magyar Ă©telek

Egyéb







MatrĂłzhal

A megsózott halszeleteket fél óráig állni hagyjuk. Tűzálló tálat vajjal megkenünk; beletesszük a fölszeletelt zöldséget, hagymát, fűszereket, a gombát, a fehérbort; a húslevest, a mustárt, sót. Ebbe a mártásba tesszük a haldarabokat és fedő vagy alufólia alatt puhára pároljuk, majd tálra szedjük. A mártást besűrítjük liszttel, vajjal, felforraljuk, leszűrjük, és a tálra rakott halszeletekre öntjük.
 
Hozzávalók:
- 80 dkg pontyszelet
- 5 dkg vaj
- 25 dkg vegyes zöldség
- 2 dl fehérbor
- 2 dl hĂşsleves
- 2 kanál mustár
- 5 dkg gomba.
- vöröshagyma, babérlevél, kakukkfű, szemes bors, kapribogyó
 


A közzététel dátuma: 2009-10-18



 21 

Összesen: 43 db




Magyar Ă©telek
Halak


Látogatók száma: 708580