Magyar Ă©telek

Egyéb







Szalonnás fogas

A fogasból szép egyforma szeleteket vágunk. Megtűzdeljük füstölt szalonnával, megsózzuk, és apróra vágott hagymával vajban megsütjük. Rátesszük az apróra vágott sárgarépát, majd föleresztjük a vörösborral, és 10 percig főzzük. Ezután rátesszük a kockára vágott friss paradicsomot, s további 10 percig főnök. Megszórjuk zöldpetrezselyemmel. A tálaláskor a halszeleteket sorba rakjuk, és leöntjük a mártással.
 
Hozzávalók:
- 1 kg fogas
- 10 dkg füstölt szalonna
- 1 kis fej hagyma
- 1 sárgarépa
- 1,5 dl vörösbor
- 2 paradicsom
- zöldpetrezselyem, vaj

A közzététel dátuma: 2009-10-29



 32 

Összesen: 43 db




Magyar Ă©telek
Halak


Látogatók száma: 718362