Magyar Ă©telek

Egyéb







Tiszamenti paprikás hal

A halat megnyúzzuk; majd fölszeleteljük, kb. 2 cm-es szeletekre. Szalonnával megspékeljük, sózzuk, majd a paprikával bedörzsöljük. A szeleteket ezután a tepsiben már felolvasztott zsírba helyezzük; és a sütőben megsütjük. Ha szép pirosra sült, óvatosan kiszedjük, a levét pedig föleresztjük tejföllel. Tálaláskor jól megöntözzük az addig melegen tartott halat a lével. Köríthetjük burgonyával, rizzsel.
 
 HozzávalĂłk:
- 1 kg hal (lehet bármilyen hal)
- 20 dkg füstölt szalonna
- 25 dkg zsĂ­r
- 2 dl tejföl
- pirospaprika, sĂł

A közzététel dátuma: 2009-11-02



 36 

Összesen: 43 db




Magyar Ă©telek
Halak


Látogatók száma: 702055