Magyar Ă©telek

Egyéb







ErdĂ©lyi tƱzdelt nyĂșl

A nyĂșl hĂșsosabb rĂ©szeibƑl (comb, gerinc) kĂ©tujjnyit szĂ©les szeleteket vĂĄgunk, szalonnĂĄval megtƱzdeljĂŒk, kĂ©t napra pĂĄclĂ©be tesszĂŒk, majd fokhagymĂĄval megdörzsöljĂŒk, s forrĂł zsĂ­rba tesszĂŒk. Vizet öntĂŒnk alĂĄ, sĂŒtĂ©s közben gyakran öntözgetjĂŒk Ă©s forgatjuk. Paradicsom- vagy bĂĄrmilyen mĂĄs mĂĄrtĂĄssal tĂĄlalhatjuk. A nyĂșlpecsenyĂ©t kĂ©szĂ­thetjĂŒk pĂĄc nĂ©lkĂŒl is.
 
HozzĂĄvalĂłk:
- 1 nyĂșl
- szalonna, foghagyma, påclé

A közzététel dátuma: 2009-11-11



 2 

Összesen: 54 db




Magyar Ă©telek
Vadpecsenyék


Látogatók száma: 733713