Magyar ételek

Egyéb







F√°c√°n becsin√°lt

A megtiszt√≠tott f√°c√°nt apr√≥ darabokra v√°gjuk. A cs√°sz√°rszalonn√°t apr√≥ kock√°kban 4 dkg vajon a felapr√≠tott f√°c√°nnal egy√ľtt l kan√°l apr√≥ra v√°gott v√∂r√∂shagym√°val lepir√≠tjuk. Hozz√°tessz√ľk a z√∂lds√©get, majd annyi v√≠zzel engedj√ľk fel, hogy a h√ļst ellepje. S√≥val, t√∂r√∂tt borssal, citromh√©jjal √≠zes√≠tj√ľk, majd puh√°ra p√°roljuk. Ha a h√ļs megpuhult, a z√∂lds√©get kivessz√ľk, 4 dkg vajb√≥l, 3 dkg lisztbŇĎl vil√°gos r√°nt√°st k√©sz√≠t√ľnk csontl√©vel vagy v√≠zzel felengedj√ľk, elkeverj√ľk √©s a h√ļsra √∂ntj√ľk. M√©g egyszer felfŇĎzz√ľk, citroml√©vel, tejf√∂llel √≠zes√≠tj√ľk √©s t√°laljuk. Adhatunk hozz√° forr√≥ vajjal le√∂nt√∂tt kelgomb√≥cot; vagy m√°jkock√°t.
 
Hozzávalók:
- 1 f√°c√°n
- 20 dkg vegyes zöldség
- 8 dkg vaj
- 1 kiskanál vöröshagyma
- 1 citrom
- 2 dl tejföl
- 10 dkg cs√°sz√°rszalonna
- só, törött bors

A közzététel dátuma: 2009-11-12



 3 

Összesen: 54 db




Magyar ételek
Vadpecsenyék


Látogatók száma: 733705