Magyar ételek

Egyéb







F√°c√°nleves

A f√°c√°nt alaposan letiszt√≠tva √©s megmosva feltessz√ľk fŇĎzni √©s kb. 1/2 √≥r√°ig fŇĎzz√ľk. Ekkor hozz√°tessz√ľk az √∂sszes z√∂lds√©get √©s 3-4 √≥r√°n √°t fŇĎzz√ľk. Ezut√°n leszŇĪrj√ľk, a h√ļst lefejtj√ľk a csontokr√≥l, visszatessz√ľk a levesbe. M√°jgomb√≥cokat vagy v√©kony met√©ltet fŇĎzz√ľnk bele.
 
Hozzávalók:
- 1 db f√°c√°n
- 15 dkg sárgarépa
- 15 dkg petrezselyemgyökér
- 10 dkg kelbimbó vagy kelvirág
- 1/2 fej kelk√°poszta
- 1 dl paradicsom
- 1 db zöldpaprika
- 10 dkg vöröshagyma
- 5 dkg zöldborsó
- 3 g fekete bors
- 3 dkg só

A közzététel dátuma: 2009-11-13



 4 

Összesen: 54 db




Magyar ételek
Vadpecsenyék


Látogatók száma: 733804