Magyar ételek

Egyéb







F√°c√°npecsenye

A f√°c√°nt megtiszt√≠tjuk, felbontjuk. Mell√©t √©s combj√°t f√ľst√∂lt szalonn√°val megtŇĪzdelj√ľk. K√≠v√ľl-bel√ľl bed√∂rzs√∂lj√ľk s√≥val, major√°nn√°val √©s egy kev√©s t√∂r√∂tt borssal. Belsej√©be kock√°ra v√°gott burgony√°t, n√©h√°ny kelbimb√≥t, reszelt hagym√°t √©s z√∂ldbors√≥t tesz√ľnk (fŇĪszerezve), majd a ny√≠l√°st √∂sszetŇĪzz√ľk vagy bevarrjuk. Ezut√°n az eg√©sz f√°c√°nt kicsit. zs√≠ros sonkaszeletekbe burkoljuk, √©s v√©kony zsineggel t√∂bb helyen √°tk√∂tj√ľk. Fedeles tŇĪz√°ll√≥ t√°lba tessz√ľk, le√∂ntj√ľk 1 dl forr√≥ olajjal, √©s fedŇĎ alatt kb. 2 √≥r√°n √°t s√ľtj√ľk. (Aluf√≥li√°val is takarhatjuk.) S√≥s burgony√°val √©s v√∂r√∂sborral p√°rolt k√°poszt√°val k√∂r√≠tj√ľk.
 
Hozzávalók:
- 1 f√°c√°n
- 10 dkg f√ľst√∂lt szalonna
- 10 dkg sonka
- 1 burgonya
- 10 dkg zöld borsó
- 5 dkg vöröshagyma
- 5 dkg kelbimbó
- 1 dl olaj
- só, bors, majoránna

A közzététel dátuma: 2009-11-14



 5 

Összesen: 54 db




Magyar ételek
Vadpecsenyék


Látogatók száma: 733798