Magyar ételek

Egyéb







Fogoly fóliában

V√°gjuk kett√© a megtiszt√≠tott foglyot, vajban vagy margarinban pir√≠tsuk meg. Tegy√ľk hozz√° a met√©ltre v√°gott sonk√°t, gomb√°t, z√∂ldpetrezselymet, a s√≥t, t√∂r√∂tt borsot. Sz√≥rjuk meg egy kan√°l liszttel, √©s eressz√ľk fel a feh√©r √©s a v√∂r√∂s borral, meg a h√ļslevessel. Forraljuk addig, am√≠g a m√°rt√°s a fel√©re besŇĪrŇĪs√∂dik. Egy megfelelŇĎ nagys√°g√ļ aluf√≥li√°t v√°gjunk le, a foglyot helyezz√ľk r√°, egy-egy szelet szalonn√°val. A f√≥lia v√©g√©t felhajtjuk, r√°√∂ntj√ľk a sŇĪrŇĪ m√°rt√°st. A f√≥li√°t k√©tszer behajtjuk, hogy a m√°rt√°s ki ne fŇĎhessen. A k√©pzŇĎdŇĎ gŇĎz miatt hagyjuk nagyobbra a f√≥li√°t. T√°lra t√©ve, s√ľtŇĎben 20 percig s√ľtj√ľk.
 
Hozzávalók:
- 1 fogoly
- 5 dkg vaj
- 10 dkg sonka
- 10 dkg gomba
- 1 kan√°l liszt
- 1 dl fehér és 1 dl vörös bor
- 1,5 dl h√ļsleves
- 10 dkg f√ľst√∂lt szalonna
- zöldpetrezselyem, só, bors

A közzététel dátuma: 2009-11-15



 6 

Összesen: 54 db




Magyar ételek
Vadpecsenyék


Látogatók száma: 700990