Magyar ételek

Egyéb







Fogoly kelk√°poszt√°ban

A megtiszt√≠tott √©s j√≥l megmosott foglyot enyh√©n megs√≥zzuk, √©s egy kis t√∂r√∂tt borssal meghintj√ľk. Kis ideig √°llni hagyjuk, majd kisujjnyi zs√≠rban sz√©p pirosra s√ľtj√ľk. Egy tŇĪz√°ll√≥ t√°lban, amelybe alulra s√≥s v√≠zben fŇĎtt kelk√°poszta leveleket helyezt√ľnk elhelyezz√ľk a foglyokat (kett√©v√°gva). Ezut√°n n√©h√°ny kan√°l tejf√∂llel meglocsoljuk, √∂nt√ľnk r√° 1 dl bort, a s√ľt√©sbŇĎl visszamaradt pecsenyezs√≠rt, letakarjuk kelk√°posztalevelekkel, le√∂ntj√ľk tejf√∂llel √©s r√°√∂ntj√ľk a lev√©t. Forr√≥ s√ľtŇĎben j√≥l megpir√≠tjuk; √©s zs√≠rban s√ľlt burgony√°val t√°laljuk.
 
Hozzávalók:
- 2 db fogoly
- 1 fej k√°poszta
- 5 dkg zsír
- 1 dl bor
- 1 dl tejföl
- só, törött bors

A közzététel dátuma: 2009-11-16



 7 

Összesen: 54 db




Magyar ételek
Vadpecsenyék


Látogatók száma: 733787