Magyar Ă©telek

Egyéb







FƱszeres nyĂșlragu

A hĂșst 5-6 dkg-os darabokra vĂĄgjuk. ForrĂł zsĂ­rban szĂ©p pirosra pirĂ­tjuk, megszĂłrjuk liszttel, hozzĂĄadjuk a finomra vĂĄgott hagymĂĄt; az összezĂșzott fokhagymĂĄt, megkeverjĂŒk; megsĂłzzuk; borsozzuk; föleresztjĂŒk a borral Ă©s ugyanannyi vĂ­zzel, majd felforraljuk. Ekkor beletesszĂŒk a babĂ©rlevelet, a petrezselymet, a kakukkfĂŒvet, az aprĂł hagymĂĄt, a negyedekre vĂĄgott gombĂĄt, Ă©s befedve kĂ©szre pĂĄroljuk. TĂĄlalĂĄskor a petrezselymet, a kakukkfĂŒvet Ă©s a babĂ©rlevelet vegyĂŒk ki belƑle, vajas rizst vagy spagettit adjunk hozzĂĄ.
 
HozzĂĄvalĂłk:
- 2 nyĂșlcomb
- 2 nyĂșllapocka
- 8 dkg zsĂ­r
- 5 dkg liszt
- 2 gerezd fokhagyma
- 1 vöröshagyma
- 1 babérlevél
- 1 csomĂł petrezselyem
- 25 aprĂł (mogyorĂł) hagyma
- 20 dkg gomba
- 5 dl fehérbor
- só, bors, néhåny szål kakukkfƱ

A közzététel dátuma: 2009-11-17



 8 

Összesen: 54 db




Magyar Ă©telek
Vadpecsenyék


Látogatók száma: 719718