Magyar ételek

Egyéb







Gomb√°s fogolypecsenye

A sz√°rnyasokat alaposan megtiszt√≠tjuk, kibelezz√ľk, n√©h√°ny percre forr√°sban levŇĎ v√≠zbe m√°rtjuk, majd hideg v√≠zzel t√∂bbsz√∂r alaposan megmossuk. Mell√©t f√ľst√∂lt szalonna- vagy sonkacs√≠kokkal megtŇĪzdelj√ľk. A kelbimb√≥t, z√∂ldbors√≥t, gomb√°t egy kev√©s vajban f√©lig puh√°ra p√°roljuk, majd a fogoly belsej√©be t√∂mk√∂dj√ľk √©s lez√°rjuk. Forr√≥ zsirad√©kkal le√∂ntj√ľk, majd fedŇĎ alatt (tŇĪz√°ll√≥ t√°lban) puh√°ra p√°roljuk. K√∂zben 3-4 kan√°l tejf√∂lt is adagolunk hozz√°. P√°rolt rizzsel, citromszeletekkel t√°laljuk.
 
Hozzávalók:
- 2 fogoly
- 10 dkg f√ľst√∂lt szalonna
- 14 dkg erdei gomba
- 5 dkg zöldborsó
- 5 dkg kelbimbó
- 1/2 dl olaj
- 3 dkg vaj
- 2 dl tejföl
- só, bors

A közzététel dátuma: 2009-11-19



 10 

Összesen: 54 db




Magyar ételek
Vadpecsenyék


Látogatók száma: 708941