Magyar ételek

Egyéb







Gomb√°s ny√ļlpecsenye

A feldarabolt, megs√≥zott nyulat forr√≥ olajban megpir√≠tjuk, meghintj√ľk finomra v√°gott petrezselyemz√∂lddel √©s hagym√°val, egy-egy poh√°r feh√©rborral engedj√ľk fel. Lefedve, kis l√°ngon puh√°ra p√°roljuk, v√≠zzel p√≥tolva az elfŇĎtt vizet. Mikor m√°r a h√ļs megpuhult; zs√≠rj√°ra s√ľtj√ľk, meghintj√ľk egy evŇĎkan√°l liszttel, felengedj√ľk egy kev√©s v√≠zzel kevert borral, √©s hozz√°adunk 20 dkg karik√°ra v√°gott, tiszt√≠tott gomb√°t. Lev√©t paradicsomp√ľr√©vel √≠zes√≠tj√ľk, √©s lefedve addig fŇĎzz√ľk, m√≠g a gomba meg nem puhult. KitŇĪnŇĎ hozz√° a burgonyap√ľr√©, p√°rolt rizs, de adhatjuk s√≥s v√≠zben fŇĎtt spagettivel k√∂r√≠tve is.
 
Hozzávalók:
- 1 ny√ļlgerinc √©s combok
- olaj, só, bors, zöldpetrezselyem
- 2 dl fehérbor
- 1 evŇĎkan√°l liszt
- 20 dkg gomba
- 1 kan√°l paradicsomp√ľr√©

A közzététel dátuma: 2009-11-20



 11 

Összesen: 54 db




Magyar ételek
Vadpecsenyék


Látogatók száma: 733744