Magyar ételek

Egyéb







Gomb√°val p√°rolt ny√ļlszeletek

A ny√ļlgerincet √©s combokat megtiszt√≠tjuk h√°rty√°it√≥l √©s kicsontozzuk. Felszeletelj√ľk, kiveregetj√ľk √©s gazdagon megtŇĪzdelj√ľk szalonnacs√≠kokkal. Enyh√©n megs√≥zzuk, √©s meghintj√ľk t√∂r√∂tt borssal. SerpenyŇĎbe kev√©s olajon hirtelen megs√ľtj√ľk mindk√©t oldal√°t. A gomb√°t kev√©s p√°rolt v√∂r√∂shagym√°val zs√≠rj√°ra s√ľtj√ľk, tesz√ľnk r√° 1 kan√°l v√°gott z√∂ldpetrezselymet, 1 kan√°l paradicsomlevet, 3 dl h√ļslevet. R√°√∂ntj√ľk az elŇĎs√ľt√∂tt ny√ļlszeletekre, megs√≥zzuk, borsozzuk, r√°√∂nt√ľnk 1 dl feh√©rbort, tesz√ľnk hozz√° kev√©s t√°rkonylevelet is, fedŇĎ alatt puh√°ra p√°roljuk. T√°laljuk rizzsel, burgony√°val vagy friss fŇĎzel√©kkel √©s morzsa gomb√≥ccal.
 
Hozzávalók:
- 1 db ny√ļlgerinc
- 2 db ny√ļlcomb
- 10 dkg f√ľst√∂lt szalonna
- 1 dl olaj
- 15 dkg gomba
- 1 evŇĎkan√°l z√∂ldpetrezselyem
- 1 evŇĎkan√°l paradicsomp√ľr√©
- 3 dl h√ļsl√©
- 1 dl bor
- só, bors, kevés tárkony

A közzététel dátuma: 2009-11-21



 12 

Összesen: 54 db




Magyar ételek
Vadpecsenyék


Látogatók száma: 719674