Magyar ételek

Egyéb







G√∂ngy√∂lt ny√ļlpecsenye

A nyulat s√≥val, t√∂r√∂tt borssal; major√°nn√°val d√∂rzs√∂lj√ľk be, kisebb darabokra v√°gjuk, √©s egyenk√©nt h√ļsos szalonnaszeletekbe g√∂ngy√∂lj√ľk, fogpiszk√°l√≥val vagy h√ļstŇĪvel megtŇĪzz√ľk. TŇĪz√°ll√≥ t√°l alj√°ra egy kev√©s olajat √∂nt√ľnk, erre egy sor karik√°ra v√°gott v√∂r√∂shagym√°t ter√≠t√ľnk, √©s egym√°s mell√© r√°√ľltetj√ľk a becsomagolt h√ļsdarabokat. (Ny√°ron m√©g k√∂r√ľlrakjuk cikkekre v√°gott paradicsommal, √©s major√°nna helyett rozmaringgal fŇĪszerezhetj√ľk.) A s√ľtŇĎben addig s√ľtj√ľk, m√≠g a h√ļs meg nem puhult, √©s a szalonna ropog√≥sra, pirosra nem s√ľlt. T√°lal√°s elŇĎtt paradicsomp√ľr√©vel √≠zes√≠tj√ľk a lev√©t, √©s abban az ed√©nyben adjuk asztalra, amelyben s√ľt√∂tt√ľk.
 
Hozzávalók:
- 1 ny√ļlgerinc √©s combok
- 20 dkg kolozsv√°ri szalonna
- 2 vöröshagyma
- 1 kan√°l paradicsomp√ľr√©
- só, bors, majoránna, olaj


A közzététel dátuma: 2009-11-22



 13 

Összesen: 54 db




Magyar ételek
Vadpecsenyék


Látogatók száma: 700991