Magyar ételek

Egyéb







Magyaros ny√ļlpecsenye

A ny√ļlh√ļst alaposan megtiszt√≠tjuk. F√ľst√∂lt szalonn√°val megtŇĪzdelj√ľk, √©s citroml√©vel bed√∂rzs√∂lve √°llni hagyjuk 1-2 √≥r√°n √°t. A tetej√©re zs√≠rt rakunk, √©s a gyeng√©n s√≥zott nyulat elŇĎmeleg√≠tett s√ľtŇĎben, felsŇĎ l√°ngon kezdj√ľk s√ľtni. K√∂zben saj√°t lev√©vel locsolgatjuk. A f√©lpuha h√ļst megsz√≥rjuk a tiszt√≠tott, karik√°ra v√°gott vegyes z√∂lds√©ggel √©s a szeletelt hagym√°val. A k√©sz pecseny√©t saj√°t piros m√°rt√°s√°val t√°laljuk, melybe egy kev√©s tejf√∂lt tett√ľnk. Burgonyap√ľr√©t adunk hozz√°.
 
Hozzávalók:
- 1 ny√ļlgerinc egy p√°r combbal
- 2 citrom
- 1 csomó vegyes zöldség
- 5 dkg f√ľst√∂lt szalonna
- 1 fej hagyma
- 1 dl tejföl
- só, bors

A közzététel dátuma: 2009-11-23



 14 

Összesen: 54 db




Magyar ételek
Vadpecsenyék


Látogatók száma: 733727