Magyar ételek

Egyéb







Mustáros vaddisznócomb

A h√ļst f√∂lszeletelj√ľk, megs√≥zzuk, borsozzuk. A szeleteket lisztbe m√°rtjuk, must√°rral megkenj√ľk, egy kev√©s olajban hirtelen mindk√©t oldalukat megs√ľtj√ľk, majd f√©lretessz√ľk. Zs√≠rj√°ban megp√°roljuk az apr√≥ra v√°gott hagym√°t, hozz√°adjuk a z√ļzott fokhagym√°t, pirospaprik√°t, 1,5 dl v√∂r√∂sbort, a kakukkf√ľvet; √©s visszatessz√ľk a h√ļsokat. FedŇĎ alatt puh√°ra p√°roljuk. A h√ļsszeleteket tŇĪz√°ll√≥ t√°lra tessz√ľk, lev√©be egy kev√©s lisztet kever√ľnk, felforraljuk, hozz√°adjuk a megmaradt f√©l dl bort, √°tszŇĪrj√ľk, egy kev√©s vajjal elkeverj√ľk, √°fony√°val √≠zes√≠tj√ľk, √©s a h√ļsra √∂ntj√ľk. Citromszeletekkel d√≠sz√≠tve, reszelt torm√°val meghintve t√°laljuk.
 
Hozzávalók:
- 1 kg vaddisznócomb
- 1 dl olaj
- 1 kan√°l must√°r
- 1 kan√°l liszt
- 2 dl vörösbor
- 1 kan√°l paradicsomp√ľr√©
- 1 fej vöröshagyma
- 1 fej fokhagyma
- 1 kanál áfonyaíz
- 1 csipet kakukkfŇĪ
- 2 citrom
- só, bors, pirospaprika, reszelt torma

A közzététel dátuma: 2009-11-26



 17 

Összesen: 54 db




Magyar ételek
Vadpecsenyék


Látogatók száma: 732417