Magyar Ă©telek

Egyéb







NyĂșlpaprikĂĄs

ZsĂ­ron megpirĂ­tjuk az aprĂł kockĂĄra vĂĄgott szalonnĂĄt a feldarabolt vöröshagymĂĄt, majd ha mĂĄr ĂŒveges, teszĂŒnk rĂĄ 1 evƑkanĂĄl pirospaprikĂĄt. A feldarabolt nyĂșlhĂșst szƱrƑkanĂĄlba tesszĂŒk, leforrĂĄzzuk, majd a hagymĂĄra tĂ©ve kicsit lepörköljĂŒk. EzutĂĄn megsĂłzzuk, 2 dl vĂ­zzel felengedjĂŒk, Ă©s fedƑ alatt puhĂĄra pĂĄroljuk. 2 evƑkanĂĄl, borral elkevert tejfölt öntĂŒnk rĂĄ, jĂłl összekeverjĂŒk Ă©s felfƑzzĂŒk. BurgonyapĂŒrĂ©t, vagy vajas galuskĂĄt tĂĄlalunk hozzĂĄ.
 
HozzĂĄvalĂłk:
- 1 kg nyĂșlhĂșs
- 10 dkg csĂĄszĂĄrhĂșs
- 5 dkg zsĂ­r
- 15 dkg vöröshagyma
- 2 evƑkanál borecet
- 2 dl tejföl
- 1 evƑkanĂĄl pirospaprika (az ecet helyett tehetĂŒnk bele 2 dl vörös bort)
- sĂł, bors

A közzététel dátuma: 2009-11-28



 20 

Összesen: 54 db




Magyar Ă©telek
Vadpecsenyék


Látogatók száma: 709834