Magyar Ă©telek

Egyéb







NyĂșlpaprikĂĄs szalonnĂĄval

Több vöröshagymĂĄval Ă©s kevesebb pirospaprikĂĄval kĂ©szĂŒl, mint a marha- vagy sertĂ©spörkölt. KitƱnƑ, ha zsĂ­r helyett fĂŒstölt szalonnĂĄt olvasztunk ki, azon pĂĄroljuk ĂŒvegesre (fedƑ alatt), a reszelt vöröshagymĂĄt, Ă©s pirospaprikĂĄval meghintve megforgatjuk benne a nyĂșldarabokat. TegyĂŒnk bele paradicsom- Ă©s paprikakrĂ©met, Ă©s egy kevĂ©s vĂ­zzel pĂĄroljuk puhĂĄra. TĂĄlalĂĄs elƑtt 2 evƑkanĂĄl liszttel sƱrĂ­tsĂŒk be a levĂ©t, Ă©s galuskĂĄval vagy gombĂłccal körĂ­tsĂŒk.

A közzététel dátuma: 2009-11-29



 21 

Összesen: 54 db




Magyar Ă©telek
Vadpecsenyék


Látogatók száma: 733768