Magyar Ă©telek

Egyéb







NyĂșlpĂĄstĂ©tom

A nyĂșl combjĂĄt Ă©s elejĂ©t összevĂĄgjuk, hagymĂĄs zsĂ­rban megpĂĄroljuk. Ha a hĂșs kihƱlt, kockĂĄra vĂĄgott fĂŒstölt szalonnĂĄval Ă©s a kinyomkodott zs emlĂ©kkel egyĂŒtt megdarĂĄljuk. A pĂ©phez 2 egĂ©sz tojĂĄst, sĂłt, borsot adunk s összedolgozzuk. HosszĂșkĂĄsra formĂĄljuk, Ă©s zsĂ­rozott szalvĂ©tĂĄba kötjĂŒk. TisztĂ­tott, karikĂĄra vĂĄgott sĂĄrgarĂ©pĂĄt, petrezselyemgyökeret, hagymĂĄt, gyengĂ©n ecetes vĂ­zben felforralunk, beletesszĂŒk a szalvĂ©tĂĄs hĂșst, Ă©s fĂ©l ĂłrĂĄig fƑzzĂŒk. LevĂ©ben hagyjuk langyosra hƱlni, majd kĂ©t deszka közĂ© tesszĂŒk, Ă©s fĂ©l napig nyomatjuk. SzalvĂ©tĂĄba kötve napokig elĂĄll.
 
HozzĂĄvalĂłk:
- 1 nyĂșl combja Ă©s eleje
- 1 vöröshagyma
- 15 dkg fĂŒstölt szalonna
- 2 tejbe ĂĄztatott zsemle
- 2 tojĂĄs
- a levébe 2 sårgarépa
- 2 fehérrépa
- 1 hagyma
- sĂł, bors, ecet, zsĂ­r

A közzététel dátuma: 2009-11-30



 22 

Összesen: 54 db




Magyar Ă©telek
Vadpecsenyék


Látogatók száma: 708660