Magyar Ă©telek

Egyéb







NyĂșl vörösborban

A kockĂĄra vĂĄgott szalonnĂĄt kiolvasztjuk, megpirĂ­tjuk benne a finomra vĂĄgott hagymĂĄt, paradicsompĂŒrĂ©t Ă©s a nyĂșldarabokat. SĂłzzuk, fƱszerezzĂŒk Ă©s vörös borral fölengedjĂŒk, megpĂĄroljuk. Amikor majdnem megpuhult, beletesszĂŒk a feldarabolt gombĂĄt Ă©s a paradicsompaprikĂĄt. Ha megfƑtt, behabarjuk, Ă©s tĂĄlalĂĄs elƑtt megszĂłrjuk metĂ©lƑhagymĂĄval. SĂłs burgonyĂĄt adunk hozzĂĄ.
 
HozzĂĄvalĂłk:
- 1,5 kg nyĂșlhĂșs
- 15 dkg szalonna
- 1 hagyma
- 7 dl vörösbor
- 20 dkg gomba
- 2 dkg pirospaprika
- 3 dkg liszt
- 1 hĂșsleveskocka
- sĂł, bors, kakukkfƱ, rozmaring, paradicsompĂŒrĂ©, cayenni bors, metĂ©lƑhagyma, paradicsompaprika

A közzététel dátuma: 2009-12-01



 19 

Összesen: 54 db




Magyar Ă©telek
Vadpecsenyék


Látogatók száma: 700979