Magyar ételek

Egyéb







P√°colt ny√ļl

A ny√ļlh√ļst n√©h√°ny napra p√°cl√©be tessz√ľk, majd a zs√≠ros diszn√≥h√ļssal a p√°cl√©ben puh√°ra fŇĎzz√ľk. Amikor megfŇĎtt, lefejtj√ľk a h√ļst a csontr√≥l, megdar√°ljuk, s a p√°cl√©be √°ztatott zseml√©kkel, a toj√°sokkal, az apr√≥ kock√°kra vagdalt szalonn√°val, egy-k√©t kan√°l sŇĪrŇĪ tejf√∂llel j√≥l √∂sszedolgozzuk. Aki szereti; citromlevet √©s must√°rt is tehet bele. V√©g√ľl zs√≠rozott, morzs√°zott form√°ba √∂ntj√ľk, √©s gŇĎzben megfŇĎzz√ľk. Apr√≥ savany√ļ ubork√°val vagy c√©kl√°val d√≠sz√≠tj√ľk a p√°st√©tomos t√°lat.
 
Hozzávalók:
- 1 kg ny√ļlh√ļs
- 50 dkg sert√©sh√ļs
- 2 zsemle
- 2 toj√°s
- 15 dkg f√ľst√∂lt szalonna
- tejföl, zsír, só

A közzététel dátuma: 2009-12-04



 25 

Összesen: 54 db




Magyar ételek
Vadpecsenyék


Látogatók száma: 708636