Magyar ételek

Egyéb







Pácolt vaddisznó

A h√ļsdarabokat; hagym√°t √©s durv√°ra v√°gott r√©p√°t v√∂r√∂sborb√≥l, tejf√∂lbŇĎl, ecetbŇĎl, 1 te√°s kan√°l borsb√≥l, 1 rozmaringb√≥l √°ll√≥ p√°cban hagyjuk √°llni. A szalonn√°t kock√°kra v√°gjuk; a zellert feldaraboljuk. A szalonn√°t kis√ľtj√ľk. A h√ļst zs√≠rj√°ban megs√ľtj√ľk, s√≥zzuk. A z√∂lds√©get hozz√°adva 5 percig tov√°bb s√ľtj√ľk. A p√°ccal le√∂ntj√ľk √©s kb. 1 1/4 √≥r√°ig p√°roljuk. Lev√©t h√ļsl√©vel k√∂tj√ľk. Zsemlegomb√≥ccal √©s sal√°t√°val t√°laljuk.
 
Hozzávalók:
- 1 kg vaddiszn√≥h√ļs
- 4 hagyma
- 3 sárgarépa
- 1/4 1 vörösbor
- 1 pohár tejföl
- 1/2 poh√°r borecet
- 10 dkg f√ľst√∂lt szalonna
- 1/2 zellergumó,
- 3 dl h√ļsleves
- só, rozmaring

A közzététel dátuma: 2009-12-05



 26 

Összesen: 54 db




Magyar ételek
Vadpecsenyék


Látogatók száma: 733737