Magyar ételek

Egyéb







P√°link√°s ny√ļl

A nyulat feldaraboljuk, borssal, kakukkfŇĪvel, bazsalikommal bed√∂rzs√∂lj√ľk, citroml√©vel meg√∂nt√∂zz√ľk, 30 percig marin√≠rozzuk. A s√°rgar√©p√°t, hagym√°t finomra v√°gjuk. A h√ļsdarabokat s√≥zzuk, lisztben megforgatjuk √©s forr√≥ olajban kis√ľtj√ľk. A h√ļst p√°link√°val flamb√≠rozzuk. A z√∂lds√©get √©s a bort hozz√°adjuk, lefedve 1 1/4 √≥r√°n √°t p√°roljuk. Ezut√°n a pecsenye-alapot a tejf√∂llel √©s liszttel elkeverj√ľk, s√≥zzuk, borsozzuk. A h√ļst a m√°rt√°sban elrendezz√ľk.
 
Hozzávalók:
- kb. 1 kg ny√ļl
- 1/2 citrom leve
- 1 te√°skan√°l kakukkfŇĪ √©s bazsalikom
- 1 sárgarépa
- 2 hagyma
- 5 dkg vaj
- 1 borospoh√°r p√°linka
- 1/4 l fehérbor
- 1 doboz tejföl
- 2 evŇĎkan√°l liszt
- só, liszt, fekete bors

A közzététel dátuma: 2009-12-06



 28 

Összesen: 54 db




Magyar ételek
Vadpecsenyék


Látogatók száma: 718731