Magyar ételek

Egyéb







P√°rolt ny√ļlgerinc

A ny√ļlgerinc h√°rty√°it√≥l letiszt√≠tjuk, megs√≥zzuk, borsozzuk, v√©konyra v√°gott szalonnaszeletekkel befedj√ľk, √©s forr√≥ zs√≠rban 3/4, √≥r√°t s√ľtj√ľk. Finomra v√°gott hagym√°t adunk hozz√°, megpir√≠tjuk, belesz√≥runk egy kev√©s lisztet, a tejf√∂lt, √©s a sz√ľks√©ges mennyis√©gŇĪ vizet √∂ntj√ľk hozz√°. Kb. 25 percig p√°roljuk. √ćzes√≠tj√ľk must√°rral √©s egy kev√©s ŇĎr√∂lt szegfŇĪborssal.
 
Hozzávalók:
- 2 ny√ļlgerinc
- 10 dkg f√ľst√∂lt szalonna
- 5 dkg zsír
- 1 hagyma
- 3 dkg liszt
- 2 dl tejföl
- s√≥, bors, must√°r, szegfŇĪbors

A közzététel dátuma: 2009-12-08



 30 

Összesen: 54 db




Magyar ételek
Vadpecsenyék


Látogatók száma: 732509