Magyar ételek

Egyéb







P√°rolt ny√ļlgerinc petrezselyemmel

A ny√ļl gerinc√©t √©s combjait j√≥l megtiszt√≠tjuk, leforr√°zzuk, √©s egy kis ideig ebben a v√≠zben hagyjuk. Ezut√°n kivessz√ľk a v√≠zbŇĎl, f√∂lszeletelj√ľk, kiverj√ľk, megs√≥zzuk, borsozzuk, majd apr√≥ra v√°gott v√∂r√∂shagym√°val √©s z√∂ldpetrezselyemmel mindk√©t oldal√°t meghintj√ľk. Citroml√©vel meglocsoljuk √©s √∂sszerakjuk. N√©h√°ny √≥r√°n √°t hideg helyen √°llni hagyjuk, ezut√°n serpenyŇĎben, forr√≥ olajban, sz√©p vil√°gospirosra s√ľtj√ľk. L√°basba szedj√ľk, egy kev√©s v√≠zzel √©s borral puh√°ra p√°roljuk. A h√ļsokat kivessz√ľk, lev√©bŇĎl m√°rt√°st k√©sz√≠t√ľnk egy kiskan√°l liszttel, tesz√ľnk hozz√° 1 kiskan√°l paradicsomp√ľr√©t, 1 kiskan√°l must√°rt, √©s. felforraljuk. A t√°lra rakott h√ļsokra √∂ntve t√°laljuk.
 
Hozzávalók:
- 1 ny√ļl gerince √©s combjai
- 1 dl bor
- s√≥, bors, v√∂r√∂shagyma, z√∂ldpetrezselyem, citrom, olaj, liszt, paradicsomp√ľr√©, must√°r

A közzététel dátuma: 2009-12-09



 31 

Összesen: 54 db




Magyar ételek
Vadpecsenyék


Látogatók száma: 701980