Magyar ételek

Egyéb







Pácolt vaddisznó

A vaddiszn√≥ h√°ts√≥ combj√°t szoktuk p√°colva elk√©sz√≠teni. Ha nem t√ļl k√∂v√©r, a bŇĎr√∂s szalonn√°t is rajtahagyhatjuk, csak ujjnyi cs√≠kokra vagy kock√°kra vagdaljuk be a bŇĎr√©t, √≠gy jobban kis√ľl, √©s nagyon j√≥ √≠zt ad az eg√©sznek. ElŇĎsz√∂r leforr√°zzuk, ut√°na megt√∂r√∂lgetj√ľk. Bes√≥zzuk, bep√°coljuk a szok√°sos z√∂lds√©ges, borsos p√°cl√©be, f√ľst√∂lt szalonn√°val megtŇĪzdelj√ľk. Tepsibe tessz√ľk; p√°clevet √∂nt√ľnk r√°, azut√°n sŇĪrŇĪn √∂nt√∂zgetve, forgatva, elŇĎsz√∂r puh√°ra p√°roljuk. (Bor√≠tsuk be aluf√≥li√°val.) Levessz√ľk r√≥la a redŇĎt vagy a f√≥li√°t, √©s pirosra s√ľtj√ľk. Meleg helyre f√©lretessz√ľk, lev√©be egy kev√©s must√°rt √©s tejf√∂lt kever√ľnk, √©s a t√°lra rakott, f√∂lszeletelt h√ļsra √∂ntj√ľk vagy cs√©sz√©ben t√°laljuk.

A közzététel dátuma: 2009-12-10



 27 

Összesen: 54 db




Magyar ételek
Vadpecsenyék


Látogatók száma: 732488