Magyar ételek

Egyéb







Sonk√°s h√°ziny√ļl

A v√∂r√∂sborba be√°ztatjuk az aszalt szilv√°t. A nyulat feldaraboljuk, majd olajban √©s vajban (megs√≥zva, borsozva) megpir√≠tjuk. Ezut√°n hozz√°adjuk a kock√°kra v√°gott sonk√°t. Borral √©s egy dl v√≠zzel fel√∂ntj√ľk, majd felforraljuk. Tetej√©re rakjuk az aszalt szilv√°t, √©s takar√©k l√°ngon 40 percig p√°roljuk. Lev√©t leszŇĪrj√ľk, √©s a marad√©k vajjal, habverŇĎvel felverj√ľk. R√°√∂ntj√ľk a t√°lra rakott h√ļsra, a szilv√°kat k√∂r√© rakjuk. Burgonyap√ľr√©vel t√°laljuk.
 
Hozzávalók:
- 1 kg ny√ļl
- 15 db aszalt szilva
- 2 dl vörösbor
- 5 dkg vaj
- 15 dkg sonka
- 1 dl olaj
- só, bors

A közzététel dátuma: 2009-12-12



 33 

Összesen: 54 db




Magyar ételek
Vadpecsenyék


Látogatók száma: 708657