Magyar ételek

Egyéb







S√ľlt fogoly

A megtiszt√≠tott √©s kibelezett foglyokat enyh√©n megs√≥zzuk, √©s mindegyikbe egy f√©l √∂sszenyomott fenyŇĎmagot helyez√ľnk. A foglyok mell√©t hajsz√°l v√©kony szalonn√°val beburkoljuk, √°tk√∂tj√ľk, majd forr√≥ zs√≠rral le√∂ntj√ľk. J√≥ meleg s√ľtŇĎben rozsdabarn√°ra megs√ľtj√ľk. S√ľt√©si ideje 20 perc.
 
Hozzávalók:
- 2 db fiatal fogoly
- 14 dkg f√ľst√∂lt szalonna
- 1-2 szem fenyŇĎmag
- 8 dkg zsír
- só, bors

A közzététel dátuma: 2009-12-13



 34 

Összesen: 54 db




Magyar ételek
Vadpecsenyék


Látogatók száma: 708656