Magyar ételek

Egyéb







Szalonn√°s f√°c√°n

A f√°c√°nt megtiszt√≠tjuk; kibelezz√ľk √©s bŇĎ v√≠zben alaposan kimossuk, has√ľreg√©t ruh√°val sz√°razra t√∂r√∂lj√ľk, majd 2 db h√©j√°n√°l bevagdosott alm√°t tesz√ľnk bele, melyekbe fogv√°j√≥ seg√≠ts√©g√©vel 1-1 szegfŇĪszeget sz√ļrunk majd a ny√≠l√°st √∂sszetŇĪzz√ľk, mell√©t, combj√°t v√©kony szalonna cs√≠kokkal megtŇĪzdelj√ľk, kiss√© megs√≥zzuk, tŇĪz√°ll√≥ t√°lra tessz√ľk √©s forr√≥ zs√≠rral le√∂ntj√ľk. T√∂bbsz√∂ri √∂nt√∂zget√©s k√∂zben sz√©p vil√°gosbarn√°ra s√ľtj√ľk. T√°lal√°skor a has√ľregbŇĎl kivett alm√°kat a t√°l egyik v√©g√©be tessz√ľk. Gomb√°s rizzsel, pir√≠tott burgony√°val √©s almap√ľr√©vel t√°laljuk.
 
Hozzávalók:
- 1 db f√°c√°n
- 12 dkg szalonna
- 8 dkg zsír, vagy vaj
- 2-3 db alma
- 2 szem szegfŇĪszeg
- 1 mokk√°skan√°l major√°nna
- só

A közzététel dátuma: 2009-12-14



 35 

Összesen: 54 db




Magyar ételek
Vadpecsenyék


Látogatók száma: 708631