Magyar ételek

Egyéb







Szalonn√°s vadh√ļskrokett

A szalonn√°t apr√≥ra v√°gva kis√ľtj√ľk, zs√≠rj√°ban megpir√≠tjuk a hagym√°t, a z√∂lds√©get. Hozz√°adjuk a h√ļst, fŇĪszerezz√ľk, √©s feh√©rborral f√∂lengedve puh√°ra p√°roljuk. SŇĪrŇĪ besamelm√°rt√°st. k√©sz√≠t√ľnk, √©s hozz√°adjuk a dar√°lt h√ļst √©s egy kev√©s p√°rol√≥levet. J√≥l √°tforraljuk, majd hozz√°adjuk a 2 toj√°ss√°rg√°j√°t, √©s sz√©tter√≠tve kihŇĪtj√ľk. Henger alak√ļ kroketteket form√°lunk belŇĎle, bund√°zzuk, majd forr√≥ olajban megs√ľtj√ľk. A megmaradt p√°rol√≥levet behabarjuk must√°rral, tejf√∂llel, citroml√©vel √≠zes√≠tj√ľk, majd ezt a m√°rt√°st t√°laljuk a kis√ľlt krokettekhez.
 
Hozzávalók:
- 60 dkg vadh√ļs
- 10 dkg kolozsv√°ri szalonna
- 2 dl fehérbor
- 3 dkg vaj
- 3 dkg liszt
- 1 dl tej
- 3 toj√°s
- hagyma, s√≥, bors, bab√©rlev√©l, p√°st√©tom fŇĪszer, zsemlemorzsa, zs√≠r, vegyes z√∂lds√©g, must√°r, szegfŇĪbors

A közzététel dátuma: 2009-12-15



 36 

Összesen: 54 db




Magyar ételek
Vadpecsenyék


Látogatók száma: 708939