Magyar ételek

Egyéb







Sz√ľreti szalonkapecsenye

A szalonk√°kat k√≠v√ľl-bel√ľl fŇĪszerezz√ľk, majd szalonn√°val k√∂rbek√∂tj√ľk. S√ľtŇĎben zs√≠rban 15-20 percig s√ľtj√ľk. A s√ľltet kivessz√ľk, √©s a zs√≠rj√°ba brandyt √∂ntve 5 percig fŇĎzz√ľk, majd tej sz√≠nnel √∂sszekeverj√ľk. A m√°rt√°sba a szalonk√°t visszatessz√ľk, √©s 5 percig p√°roljuk. A szŇĎlŇĎt vajban a savany√ļ k√°poszt√°val megp√°roljuk. A s√ľltet ezzel √©s burgonyap√ľr√©vel k√∂r√≠tj√ľk, vagy a p√ľr√©bŇĎl al√°t√©tet k√©pez√ľnk, √©s erre tessz√ľk a szalonk√°kat.
 
Hozzávalók:
- 8 szalonka
- 8 szelet szalonna
- 10 dkg zsír
- 2 kupica brandy
- 2,5 dl tejszín
- 50 dkg savany√ļ k√°poszta
- 1 babérlevél
- 2 szegfŇĪszeg
- 50 dkg vil√°gos szŇĎlŇĎbogy√≥
- 1 kan√°l vaj
- rozmaring, bors, s√≥, burgonyap√ľr√©

A közzététel dátuma: 2009-12-16



 37 

Összesen: 54 db




Magyar ételek
Vadpecsenyék


Látogatók száma: 709836