Magyar ételek

Egyéb







Tejszínes fácánpecsenye

A f√°c√°nt k√≠v√ľlrŇĎl megs√≥zzuk, √©s szalonn√°val k√∂rbefedj√ľk; a marad√©k szalonn√°t kock√°kra v√°gjuk √©s kis√ľtj√ľk. A vajat hozz√°t√©ve a f√°c√°nt k√∂rbes√ľtj√ľk benne. A negyedekre v√°gott hagym√°t, a borsot √©s egy negyed 1 forr√≥vizet r√°√∂ntve a h√ļst puh√°ra p√°roljuk. A tejsz√≠nt a v√©g√©n √∂ntj√ľk r√°. Ha a h√ļs puha, kivessz√ľk a m√°rt√°sb√≥l; adagoljuk, √©s a m√°rt√°st liszttel sŇĪr√≠tj√ľk, s√≥zzuk, √©s a h√ļsra szŇĪrj√ľk.
 
Hozzávalók:
- 80 dkg-os tisztított fácán
- 10 dkg szalonna
- 5 dkg vaj
- 1 hagyma
- 2 kanál tejszín,
- 2 kan√°l liszt
- só, bors

A közzététel dátuma: 2009-12-17



 38 

Összesen: 54 db




Magyar ételek
Vadpecsenyék


Látogatók száma: 733747