Magyar ételek

Egyéb







Tejszínes vaddisznócomb

A szilv√°t egy √©jjelen √°t borban √°ztatjuk. A h√ļst megs√≥zzuk, borsozzuk, √©s a kimagozott szilv√°t a h√ļs szeletekbe g√∂ngy√∂lj√ľk √©s a rol√°dot √∂sszek√∂t√∂zz√ľk. Forr√≥vajban k√∂rbes√ľtj√ľk, v√≠zzel f√∂lengedj√ľk √©s 1 √≥r√°t p√°roljuk. A marad√©k szilv√°t √° borban p√°roljuk puh√°ra, a lev√©t liszttel besŇĪr√≠tj√ľk, tejsz√≠nnel f√∂lengedj√ľk, √©s a h√ļsra √∂ntj√ľk.
 
Hozzávalók:
- 4 szelet vaddisznócomb
- 2-3 kan√°l vaj
- 40 dkg aszalt szilva
- 2,5 dl vörösbor
- 1,5 dl tejszín
- 1/2 kan√°l liszt
- só, bors

A közzététel dátuma: 2009-12-18



 39 

Összesen: 54 db




Magyar ételek
Vadpecsenyék


Látogatók száma: 732429