Magyar ételek

Egyéb







Töltött fácán

A megtiszt√≠tott f√°c√°nt √©les k√©ssel gerinc√©n kett√©v√°gjuk, s minden csontj√°t √≥vatosan kiszedj√ľk. Elk√©sz√≠tj√ľk a t√∂ltel√©ket. S√ľlt sz√°rnyas h√ļs√°t, a szalonn√°t apr√≥ra v√°gjuk, a k√©t apr√≥ra v√°gott hagym√°t, a finomra feldarabolt gomb√°t megpir√≠tjuk vajban, hozz√°adjuk a kifacsart zseml√©t, s√≥t, t√∂r√∂tt borsot; p√°st√©tomfŇĪszert, kev√©s citromlevet, majd √°tt√∂rj√ľk. Ezzel megt√∂ltj√ľk a f√°c√°nt, √∂sszevarrjuk √©s vajban megs√ľtj√ľk.
 
Hozzávalók:
- 1 db f√°c√°n
- 15 dkg s√ľlt sz√°rnyash√ļs
- 10 dkg f√ľst√∂lt szalonna
- 2 db tejben √°ztatott zsemle
- 2 db kis vöröshagyma
- 15 dkg gomba
- 3 dkg vaj
- 2 dl bor
- s√≥, t√∂r√∂tt bors, p√°st√©tom-fŇĪszer, citroml√©

 

A közzététel dátuma: 2009-12-20



 40 

Összesen: 54 db




Magyar ételek
Vadpecsenyék


Látogatók száma: 708659