Magyar ételek

Egyéb







TŇĪzdelt h√°ziny√ļl

A nyulat f√∂ldaraboljuk, megs√≥zzuk, borsozzuk, √©s szalonn√°val megtŇĪzdelj√ľk. Olajjal megkenj√ľk, z√ļzott fokhagym√°val megsz√≥rjuk, √©s a s√ľtŇĎbe tessz√ľk. Egy kev√©s bort √∂nt√ľnk al√°, √©s s√ľt√©s k√∂zben locsolgatjuk, zs√≠rj√°ra s√ľtj√ľk, √©s burgonyakrokettel t√°laljuk.
 
Hozzávalók:
- 1 ny√ļl
- 10 dkg f√ľst√∂lt szalonna
- 3 gerezd fokhagyma
- 1 dl olaj, 1 dl bor
- só, bors

A közzététel dátuma: 2009-12-21



 42 

Összesen: 54 db




Magyar ételek
Vadpecsenyék


Látogatók száma: 708652