Magyar ételek

Egyéb







TŇĪzdelt ŇĎzgerinc

Az ŇĎzgerinc h√ļs√°t lefejtj√ľk a csontokr√≥l, szalonn√°val megtŇĪzdelj√ľk, v√∂r√∂s borban √©s zs√≠rban megp√°roljuk a szegfŇĪszeggel megtŇĪzdelt v√∂r√∂shagym√°val egy√ľtt. Ha a h√ļs puha, f√∂lszeletelj√ľk, t√°lra rakjuk, √©s csipkebogy√≥m√°rt√°st adunk hozz√°. A lisztbŇĎl a tejjel habar√°st k√©sz√≠t√ľnk, belekeverj√ľk a csipke√≠zt. Fel√∂ntj√ľk z√∂lds√©gl√©vel, cukorral, citroml√©vel √≠zes√≠tj√ľk, felforraljuk. T√°lal√°skor 1 toj√°ss√°rg√°j√°t habarunk bele.
 
Hozzávalók:
- 1 kg ŇĎzgerinc
- 10 dkg f√ľst√∂lt szalonna
- 2 dl vörösbor
- hagyma, szegfŇĪszeg
- 1/2 dkg liszt
- 1/2 dl tej
- 2 evŇĎkan√°l csipke√≠z
- 1 toj√°s s√°rg√°ja

A közzététel dátuma: 2009-12-23



 44 

Összesen: 54 db




Magyar ételek
Vadpecsenyék


Látogatók száma: 701935