Magyar ételek

Egyéb







Vad√°szpecsenye

A megadott mennyis√©gŇĪ fokhagym√°b√≥l, paprikakr√©mbŇĎl, paradicsomp√ľr√©bŇĎl, a fŇĪszerekkel √≠zes√≠tve, sŇĪrŇĪ m√°rt√°st kever√ľnk. (K√©sz√≠thetj√ľk √ļgy is, hogy egy kev√©s zs√≠rban megpir√≠tjuk a paradicsomp√ľr√©t, megsz√≥rjuk pirospaprik√°val, hozz√°adjuk a t√∂bbi √≠zes√≠tŇĎ anyagot, √©s kev√©s borral forral√°ssal besŇĪr√≠tj√ľk.) A melleket √©s combokat csontig bevagdaljuk, majd az √≠gy nyert ny√≠l√°sokat megkenj√ľk a. m√°rt√°ssal. Ezut√°n √°tk√∂tj√ľk, vagy h√ļstŇĪvel megtŇĪzz√ľk, forr√≥ zs√≠rban megforgatjuk, majd kisebb l√°ngon puh√°ra p√°roljuk. A fenti m√°rt√°ssal k√©sz√≠thet√ľnk -ugyanilyen m√≥don- sert√©skarajt egybes√ľtve. K√ľl√∂nleges r√°ntott h√ļst is k√©sz√≠thet√ľnk √ļgy, hogy a m√°rt√°ssal, melyhez egy kan√°l Veget√°t is keverj√ľnk elŇĎzŇĎ este, bekenj√ľk a sert√©sh√ļs darabokat, √≠gy p√°coljuk egy √©jszak√°n √°t, majd m√°snap szok√°sosan pan√≠rozva kir√°ntjuk.
 
Hozzávalók:
- 4 db f√°c√°n- (pulyka vagy gy√∂ngyty√ļk) comb
- 2 db mell
- 4 dkg fokhagyma
- 1/2 tubus "Piros Arany" paprikakrém
- 1 dkg törött bors
- 5 dkg zsír
- 1 k√°v√©skan√°l paradicsomp√ľr√©
- 2 szem borókabogyó
- 1 csipet kakukkfŇĪ
- 1 dl bor
- só, pirospaprika

A közzététel dátuma: 2009-12-24



 47 

Összesen: 54 db




Magyar ételek
Vadpecsenyék


Látogatók száma: 733790