Magyar ételek

Egyéb







Vadmalaccomb vörös káposztával

A h√ļst megs√≥zzuk; fŇĪszerezz√ľk; √©s forr√≥ zs√≠rban vagy olajban hirtelen megs√ľtj√ľk. √Āttessz√ľk egy l√°bosba. A zs√≠rban a hagym√°t; z√∂lds√©get, zellert megpir√≠tjuk, hozz√°adjuk a bab√©rlevelet, √©s a fokhagym√°t is. R√°tessz√ľk a paradicsomp√ľr√©t √©s egy kan√°l lisztet, r√∂vid ideig pir√≠tjuk, majd v√∂r√∂sborral f√∂lengedj√ľk. Az eg√©szet sim√°ra keverve r√°√∂ntj√ľk a h√ļsra, √©s puh√°ra p√°roljuk benne. K√∂zben a cs√°sz√°rh√ļst megpir√≠tjuk, hozz√°adjuk a kock√°ra v√°gott gomb√°t √©s a petrezselymet, majd a p√°rol√≥levet r√°szŇĪrj√ľk √©s felforraljuk. K√∂retnek f√ľst√∂lt szalonn√°val p√°rolt √©s met√©ltre v√°gott nyers alm√°val kevert v√∂r√∂s k√°poszt√°t √©s s√ľlt burgony√°t adunk hozz√°.
 
Hozzávalók:
- 1 kg vadmalaccomb
- 8 dkg zsiradék
- 12 dkg cs√°sz√°rh√ļs
- 20 dkg gomba
- 8 dkg vegyes zöldség
- 2 dkg zeller
- 1 fej hagyma
- 1 gerezd fokhagyma
- 1,5 dl vörösbor
- paradicsomp√ľr√©, liszt, bab√©rlev√©l, kakukkfŇĪ, s√≥, bors, major√°nna, citroml√©, petrezselyem

A közzététel dátuma: 2009-12-26



 50 

Összesen: 54 db




Magyar ételek
Vadpecsenyék


Látogatók száma: 733764