Magyar Ă©telek

Egyéb







Vad nyĂșl erdĂ©sz mĂłdra

MĂ©ly tƱzĂĄllĂł tĂĄlat kibĂ©lelĂŒnk nagyon vĂ©konyan szeletelt csĂĄszĂĄrhĂșssal. Az aprĂłra darabolt nyulat bƑ, ecetes vĂ­zzel leforrĂĄzzuk, levĂ©t lecsurgatjuk, Ă©s a szalonna szeletekre rakjuk. EnyhĂ©n megsĂłzzuk, Ă©s annyi vĂ­zzel engedjĂŒk fel, hogy a hĂșst ellepje. JĂł meleg sĂŒtƑbe tesszĂŒk, felfƑzzĂŒk; illetve pĂĄroljuk addig amĂ­g nem habzik. A habot leszedjĂŒk, zöldsĂ©get, fƱszert, finomra vĂĄgott zeller Ă©s petrezselyem zöldjĂ©t rakunk rĂĄ, feleresztjĂŒk a vörösborral Ă©s annyi vĂ­zzel, hogy a hĂșst teljesen ellepje, majd a sĂŒtƑben tovĂĄbb pĂĄroljuk, s lassĂș forrĂĄssal puhĂĄra fƑzzĂŒk. Ha mĂĄr a hĂșs megpuhult; leöntjĂŒk a tejföllel, Ă©s az edĂ©nyt rĂĄzogatva összekeverjĂŒk. IsmĂ©t felforraljuk, s ugyanabban a tƱzĂĄllĂł tĂĄlban tĂĄlaljuk.
 
HozzĂĄvalĂłk:
- 1 db fiatal nyĂșl
- 15 dkg nyers csĂĄszĂĄrhĂșs
- 15 dkg vegyes zöldség
- 2 gerezd fokhagyma
- 4 dl vörösbor
- 2 dl tejföl
- zeller vagy petrezselyemzöld, só, törött bors, babérlevél, kakukkfƱ

A közzététel dátuma: 2009-12-29



 45 

Összesen: 54 db




Magyar Ă©telek
Vadpecsenyék


Látogatók száma: 708633