Magyar ételek

Egyéb







Vad sz√°rnyas ragu

A megtiszt√≠tott √©s gondosan megmosott vadsz√°rnyast szŇĪrŇĎkan√°lba tessz√ľk √©s leforr√°zzuk. 2 l v√≠zzel felfŇĎzz√ľk, habj√°t leszedj√ľk, beletessz√ľk a z√∂lds√©geket √©s fŇĪszerezz√ľk. J√≥l kifŇĎzz√ľk, hogy a h√ļst a csontokr√≥l k√∂nnyen leszedhess√ľk. A levest leszŇĪrj√ľk, a h√ļsokat k√©tszer, h√°romszor ledar√°ljuk. Barna r√°nt√°st k√©sz√≠t√ľnk a vajb√≥l, lisztbŇĎl; √©s I evŇĎkan√°lnyi finomra v√°gott z√∂ldpetrezselyembŇĎl. Feleresztj√ľk a leszŇĪrt levess el, hozz√°tessz√ľk a ledar√°lt h√ļst, v√∂r√∂sborral, tejf√∂llel √©s citroml√©vel √≠zes√≠tj√ľk. Vajban pir√≠tott, apr√≥ kock√°kra v√°gott zseml√©vel t√°laljuk.
 
Hozzávalók:
- 1 db f√°c√°n (vagy 2 db fogoly, vagy 1 db vadkacsa vagy vadliba vagy 6-8 db f√ľrj)
- 1 kg marhacsont
- 25 dkg vegyes zöldség
- 1 dl vörösbor
- 3 dkg vaj
- 3 dkg liszt
- 1 dl tejföl
- 1 citrom
- só, törött bors, szerecsendió, zöldpetrezselyem

A közzététel dátuma: 2009-12-30



 46 

Összesen: 54 db




Magyar ételek
Vadpecsenyék


Látogatók száma: 700989