Magyar ételek

Egyéb







Vagdalt "nyúlgerinc"

A nyúlhúst lefejtjük a combokról, megdaráljuk, zsírban sült, reszelt vöröshagymával, sóval, pirospaprikával, apróra vagdalt petrezselyemzölddel, egy egész tojással, s á kicsavart zsemlékkel jól összedolgozzuk. Zsírozott tepsiben nyúlgerincszerűen megformázzuk, megkenjük zsírral, és sütőben szép pirosra sütjük. Közben forró tejfölös zsírral öntözgetjük.
 
Hozzávalók:
- 2 nyúlcomb
- 1 vöröshagyma
- só, pirospaprika, zöldpetrezselyem, zsír
- 1 tojás
- 2 tejbe áztatott zsemle

A közzététel dátuma: 2009-12-31



 51 

Összesen: 54 db




Magyar ételek
Vadpecsenyék


Látogatók száma: 700992