Magyar ételek

Egyéb







Varg√°ny√°s szarvasszeletek

A h√ļst ujjnyi vastag szeletekre v√°gjuk, egy kiss√© kiverj√ľk, megs√≥zzuk, borsozzuk. A szeleteket lisztbe m√°rtjuk, egy kev√©s forr√≥ olajban mindk√©t oldalukat hirtelen kis√ľtj√ľk, √©s f√©lretessz√ľk. A zsirad√©kban megp√°roljuk az apr√≥ra v√°gott hagym√°t, r√°tessz√ľk a szeletekre v√°gott varg√°ny√°t, √©s zs√≠rj√°ra p√°roljuk. Hozz√°adjuk a paradicsomp√ľr√©t, t√∂r√∂tt borsot, 2 dl v√∂r√∂s bort, √©s a h√ļsra √∂ntj√ľk. Egy√ľtt puh√°ra p√°roljuk,.√©s gomb√°s rizzsel vagy zsemlegomb√≥ccal t√°laljuk.
 
Hozzávalók:
- 1 kg szarvascomb
- 1 dl olaj, 1 fej vöröshagyma
- 2 kan√°l liszt
- 1 kan√°l paradicsomp√ľr√©
- 20 dkg erdei gomba
- 2 dl vörösbor
- só, bors

A közzététel dátuma: 2010-01-01



 53 

Összesen: 54 db




Magyar ételek
Vadpecsenyék


Látogatók száma: 718727