Magyar ételek

Egyéb







V√∂r√∂sboros ŇĎzcomb

Az ŇĎzcombot f√∂lszeletelj√ľk, megtŇĪzdelj√ľk szalonn√°val, megs√≥zzuk, borsozzuk. Egy kev√©s olajban hirtelen k√∂rbe s√ľtj√ľk √©s f√©lretessz√ľk. Az olajban megpir√≠tjuk a feldarabolt hagym√°t, majd a z√∂lds√©geket, hozz√°adjuk a gomb√°t, fokhagym√°t, bab√©rlevelet, borsot, a reszelt narancs- √©s citromh√©jat, kakukkf√ľvet. R√∂vid pir√≠t√°s ut√°n meghintj√ľk liszttel, majd f√∂lengedj√ľk borral, √©s sim√°ra keverj√ľk. Hozz√°adjuk a paradicsomp√ľr√©t, spanyol m√°rt√°st, egy kev√©s √°fonya- vagy csipke√≠zt √©s egy narancs lev√©t. Ezut√°n elkeverj√ľk, felforraljuk, √©s r√°√∂ntj√ľk az ŇĎzcombra. FedŇĎ alatt k√∂zepes l√°ngon p√°roljuk, idŇĎnk√©nt megforgatva. Ha sŇĪrŇĪ lesz a m√°rt√°sunk, v√∂r√∂sborral h√≠g√≠thatjuk. V√©g√ľl hozz√°adjuk a konyakot is, majd finom szŇĪrŇĎn √°tszŇĪrj√ľk. ElŇĎmeleg√≠tett t√°lon forr√≥n, burgonyaropog√≥ssal vagy burgonyagomb√≥ccal t√°laljuk.
 
Hozzávalók:
- 1 kg ŇĎzcomb
- 15 dkg f√ľst√∂lt szalonna
- 1 dl olaj
- 1 fej vöröshagyma
- 20 dkg vegyes zöldség
- 1 gerezd fokhagyma
- 2 dl spanyol m√°rt√°s
- 3 dl vörösbor
- 5 cl konyak
- 1 kan√°l paradicsomp√ľr√©
- 1 kan√°l liszt
- 2 narancs
- 1/2 citrom
- s√≥, bors, bab√©rlev√©l, kakukkfŇĪ, szegfŇĪbors, √°fonya- vagy csipke√≠z

A közzététel dátuma: 2010-01-03



 54 

Összesen: 54 db




Magyar ételek
Vadpecsenyék


Látogatók száma: 733714