Magyar Ă©telek

Egyéb







Csabai töltött felsál

A vastagra szeletelt hússzeletekbe éles késsel mély zsebet vágunk. Ebbe a nyílásba sót, borsot, szegfűborsot dörzsölünk. Az apróra vágott hagymát vajban üvegesre pároljuk, az apróra vágott kolbászt hozzáadjuk. Ugyancsak hozzákeverjük a zsemlemorzsát, zöldpetrezselymet, metélő hagymát. A nyílásokat ezzel a masszávaI töltjük meg, végeit hústűvel megtűzzük, és a szeletek mindkét oldalát roston szép pirosra sütjük.
 
Hozzávalók:
- 1 kg marhahús (stefánia vagy felsál) vagy sertéslapocka
- 3 dkg vaj
- 1 nagy fej vöröshagyma
- só, törött bors
- pirospaprika
- metélőhagyma
- 16 dkg lángolt kolbász
- 10 dkg zsemlemorzsa
- zöldpetrezselyem
- olaj
- szegfűbors

A közzététel dátuma: 2010-01-24



 21 

Összesen: 155 db




Magyar Ă©telek
MarhahĂşsok


Látogatók száma: 709216