Magyar Ă©telek

Egyéb







Citromos hĂşstekercs

A szeletekre vágott marha felsált és a fölszeletelt sertéscombot megmosva jól kiverjük, megsózzuk. A szeleteket egymásra fektetjük, minden felsálszeletre egy combszeletet helyezünk. A kettős szeleteket felsodorjuk, és vékony zsineggel átkötjük,jó szorosan. A zsírba egy kis fej apróra vágott vöröshagymát és egy citrom levét tesszük. Egy kis vizet öntünk hozzá, majd belehelyezzük a hústekercseket. Fedő alatt puhára pároljuk, majd utána zsírjáig lesütjük, pirosra. Ekkor a zsinegeket leszedjük a tekercsekről, és a húst 3 ujjnyi vastagra szeletelve tálra rakjuk. A zsírhoz, melyben sült, 1 evőkanál vizet öntünk, felforraljuk, és a húsra öntjük.
 
Hozzávalók:
- 30 dkg felsál
- 30 dkg felszeletelt sertéscomb
- 5-6 dkg zsĂ­r
- 1 citrom
- apróra vágott vöröshagyma
- sĂł

A közzététel dátuma: 2010-01-21



 18 

Összesen: 155 db




Magyar Ă©telek
MarhahĂşsok


Látogatók száma: 709223